![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Джиджахме си сношке с некакви пиьеници на тъз тема за таквъз тема, та хей го-в-на. Ще си изложа сега част от моите най-прешъс такива, няма да се престаравам много, че ма мързи лекинко
![]() ![]() Саундтракът на Саундтраците. Просто няма такава тегавост, депресия и психария. Това даже е първият филмов саундтрак (тип класическа музика де, на МОРТАЛ КОМБАТ този не се брои ![]() ![]() ![]() Всичките четири + PORTAL-а. Просто са У-Н-И-К-А-Л-Н-И. Кели Бейли ми се е превърнал сигурно в лИбимия композитор о.О Все се каня да седна да изровя още някакви негови неща, ама нали ме мързи... ![]() Този с Антъни Хопкинс дето е. Просто невероятна музика за един невероятен филм - мрачен, романтичен, атмосферичен отвсякъде. ![]() Хехе, тези двата са доста интересни, най-вече заради а-ла индиянският/африкански или ебем-ли-го-какъв-ритъм на основната тема. Наистина доста интересно за слушане. ![]() Тез всичките са ДОСТА читав и здрав индъстриъл. Музиката е писана от SONIC MAYHEM. Чак се втрещих от кеф като ги чух за първи път О.О ![]() Tоз засмалко да го пропуща в настоящата презентация, ама смятам засега да завърша с него. Невероятно завладяващ. Основната тема, мисля, няма нужда от коментар. Всъщност, останал съм с впечатлението, че това е най-масово известният саундтрак. Има защо, определено ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Всичко на Ennio Morricone,но най-напред в класациите ми са
http://www.youtube.com/watch?v=qQ3u3fTG70Q и http://www.youtube.com/watch?v=PRb8KKyenSY -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 04:51 AM |