![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Наскоро попаднах на много ужесточен спор в "кварталната мрежа", няколко доказали плиткоумието си младежи спореха на тази тема. Всеобщото мнение беше, че красива и умна жена просто не съществувала. Що за глупости?!
![]() Искам да чуя вашето мнение. Дали всички красиви жени обръщат внимание само на външния си вид, изолирайки всичко важно? Или нещата опират до характер и изключения, които в този случай струва ми се не са малко ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 1 2004, 10:54 AM) Цитат kolkoto do grima,zavisi ot nastroenieto mi..no priznavam si..po -4esto nosq mnogo i to tumen grim... tova mi e nedostatuka 4e ve4e priviknah.. Аре стига глупости! Носи си колкото грим искаш. Не трябва да те е срам защото някой си, ти е казал че е гадно на интернет форум... .... аз като видя момиче с тонове черен грим и черни дрехи ми става пишката.... Май трябва да ходя на повече погребения. Е... на мене не ми става, но пък ми харесва. Ама на мен ми става като видя момче... опа... не забравяйте, че не съм чак такув гей в действитенолност ![]() Абе черен грим РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 07:10 PM |