![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Искате мелодичен дет -> на ви мелодичен дет! :Р
Изроди са тези финландски техничари, остава само да си намерят вокалист (макар че Niko Kalliojдrvi ми харесваше). Не мога да определя кой албум ми е любим, може би "Decrowning" е с една идея по-напред от другите. Мисля обаче днес да си кача "Reptile Ride", че да има какво да слушам на работа. Вие? :Р |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Изключително здрава банда. Има нещо в тях, което подсказва за произхода им, но за сметка на това не звучат напълно по финландски, така че да отегчат заклетите бруталяги. Една страшно приятна комбинация някъде по средата на вкусовете, която би се понравила на много хора. Любим ми е миналогодишният "Reptile Ride".
Между другото, страшно много си падам по налагащия се в последните години финландски т.нар. "дет/траш", който е много мелодичен и в същото време страшно техничен, бърз и агресивен. Доста групи започнаха да свирят подобно нещо за кратко време - De Lirium's Order, The Scourger, Hateform... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 03:26 PM |