Здравейте ( Вход | Регистрация )
Sep 25 2008, 05:54 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Нещо търсачката не ми се кефеше и не намери тема за Трент и гения му, та си викам да сътворя едничка.
Освен батко Шляши (Year zero, eh? Пак се скъса(ха) от творене, два албума тази година. Има доста силни моменти, и, както винаги, шизо параметъра е на ниво. I need your discipline... Иначе [ With Teeth ] ми е любимец може би. Направо лъха на ментално друсане от този албум. Включваш си го и все едно венозно са ти наблъскали две-три херци и си доволен. С една еволюция Every day is exactly the same - The hand that feeds - Right where it belongs човек може направо да се побърка. Звученето, лириките, посланието зад тях - супер реализирани. Каквото и да си говорим, комерсиално или не, NIИ = невероятно явление. The four of us are dying... -------------------- |
|
|
|
![]() |
Sep 25 2008, 10:11 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Музика страхотна и непоносима. Имаше момент, в който слушах само това. Повече от година не съм си пускала NIN и съм назад с материала за двата албума. Всъщност последният, който чух, беше Year zero и не ми хареса.
По-старите неща сякаш ми въздействат повече. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
scion_of_storm Nine Inch Nails Sep 25 2008, 05:54 PM
wqwrrr Харесвам отделни песни, но каквото и да си говорим... Sep 25 2008, 08:32 PM
scion_of_storm Пф, чувам приказки, че името на поредния им тур е ... May 6 2009, 09:05 AM
Vikernes Цитат(scion_of_storm @ Sep 25 2008, 06:54... May 6 2009, 09:18 AM
Twilightfall Единственият цял албум, дето съм си пускал беше ... May 6 2009, 12:55 PM
Neurosis е бате Трент е изрод няма спор, любимата ми песен ... May 6 2009, 02:36 PM
Twilightfall К'ви лейбъли, тоя Резнър не направи ли NIN ... May 6 2009, 02:52 PM
Neurosis под битка имам предвид, че Трент мрази лейбълите и... May 7 2009, 01:30 PM
gadabout ^Ама дали не ги въртя в Прагата НИН-овете, ня? May 7 2009, 08:12 PM
Neurosis е ти си Бог панда връткаш ги яко, бате Трент ак... May 7 2009, 11:36 PM![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th November 2025 - 06:07 PM |