![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Здравейте!Кфо стаа???
![]() Таа към тфа бе... темата! Ей само да предопредя,че ми е малко притеснено,щото много се притеснявам, понеже ми е притеснено, за пръв път правя тема за себе си, човечеее... ![]() Таа казвам се Анита,накрадко Ани.От гр.Видин съм,така наречения Chalga Town, много малко от нащта партия има там! На 15 години съм. Слушам метъл и рок ![]() Обичам да къркам биричка и мастичка... е*ати добротоо! Мениджър съм на Фен Клуба на Тома Здравков в България... аааамм друго не се сещам... ааа скайпа ми е candice_michele ако ви трябвам ме търсете там! Еми това от мен! Айде Зи Хайл! ![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Хах здравей! Joey DeMayo е ебаси дебила. Много ме кефи. Само се чудя как мацките все още го харесват след онази реч за жените по време на концерта, ама айде. Поне на мен ми беше забавно (не съм сексист).
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 10:21 AM |