![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-September 03 Град: Sf Потребител N: 280 ![]() |
abe malko tupo zvuchi ama mi e interesno kakvo tochno vi prevlicha v toq stil muzika vmesto v chalga da rechem ;PP
az vednaga shte vi otgovorq kakvo harevam v metala: kogato slushash se kefish na nqkoe parche mojesh da go slushash milioni puti i kolkoto poveche go slushash tolkova poveche te kefi, dokato poznavam hora koito sa vmaniacheni v drugi stillove no tam e obratnoto - kolkoto i da te kefi edno parche chuesh li go 100 puti i ti vtrusva qko... -------------------- ..:: The Divine Head Full Of Air ::..
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^ Нищо не разбира тоя lodborg. Всеки блек метъл текст е резултат от 66 дневно молене и градене на кули от карти, 1/66 от които са дама пика с нарисувани кози рога над тиквата й. Следва още 66часово пране на сатанински гащи и 66секундни писъци за призоваване на АУРАТА на перфектността. Малко след това се ражда самият текст, като шансът за гениалност в него е точно 1/66.6, в зависимост на кой от тридесетте сатанаили са се молили творящите. Другото са пишки. Мани, мани... те поне да се разбираха. Не само бууклет ми трябва, ами и експерт по окултни вярвания да ми обяснява културните асоциации и скрития, дълбок смисъл на тези така красиви, прекрасни, перфектни и сърцераздерателни творения на модерната литература. "Between the bushes we stared At those who reminded us of another age And told that hope was away Forever We heard elvensong and Water that trickled What once was is now Away All the blood All the longing and pain that ruled Are away Forever We are not dead We have never lived" -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:39 PM |