![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Може да е малко рано за такава тема, но пък вече е ясно какво ще излиза тази година и какво - следващата. Е, заглавието казва всичко. Аз чакам албуми на следните групи:
Kreator Primal Fear Delain Gorgoroth Eluveitie Dark Funeral Skyfire Adagio Diablo Swing Orchestra Kamelot (да се надяваме) -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Fuck Jari, майка му недоклатена. Пикселчетата му се напукаха сигурно, че да не го издаде, нали?
Dark Tranquillity In Flames (възможно е, надявам се) Unearth NiN, знам че го могат, Трент изкарва винаги материал начесто и с хубаво качество. Гардиън...може би им е време вече, да. Hammerfall ако ще продължават Трешхолд нишката да не ми се вясват въобще. Grave Digger ще ми е интересно какво ще направят. И още има. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 05:07 PM |