![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 9-February 03 Град: София:( Но иначе съм си варненец! Потребител N: 39 ![]() |
Има и добри, има и лоши попадения (според мен). Чрез такива албуми се "запознавам" с новите групи, преценявам дали свирят/пеят добре, и ако ми харесат, търся авторските албуми.
Вие какво смятате? -------------------- He who comes with the dawn
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Определено и аз съм голям почитател на трибютите. Те ви списък на тези, които имам (може да съм изпуснал някой). "Удебелил" съм тези, които са ми направили най-силно впечатление:
Tribute To Kreator Darkthrone Holy Darkthrone Seven Gates of Horror - A Tribute to Possessed A Tribute to Katatonia - December Songs In Conspiracy With Satan - A Tribute to Bathory In Memory of Celtic Frost Requiems of Revulsion - A Tribute to Carcass Homage To The Gods - A Tribute to Sodom Iron Maiden - Numbers From The Beast A Tribute to the Four Horsemen Nativity in Black - A Tribute to Black Sabbath vol.1 Nativity in Black - A Tribute to Black Sabbath vol.2 A Tribute to The Beast vol.1 A Tribute to Sarcofago |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:47 AM |