![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 12-October 08 Град: Бургас Потребител N: 3043 ![]() |
Здравейте драги меломани ! ! !
![]() ![]() Не съм много сигурна в нещата, които бих искала да напиша, но ш'се пробвам, пък к'вото стане.. Таа.. Казвам се Мила, на 17 год. съм и живея не особено интересен и разнообразен живот в Бургас.. През цялото си битие съм била силно пристрастена към слушането на музика, преминах през почти всеки един възможен стил, дълго се "скитах" между подредените ноти, но макар и залялата "света" вълна от чалга и хип-хоп, се спрях на по-сериозната и тежка страна на Вселената.. Може би сега е времето да изброя част от групите, ловко оплели ме в своите мрежи и обещавам, няма да крия, че са почти безброй ![]() Обикновено, в повечето форуми има въпрос, гласящ "Как разбрахте за нас?", та преди да ми бъде зададен - нека отговоря, че случайно търсих поезия в Google и не толкова случайно попаднах на metal-world. Заинтригувана от написаното реших да се регна ии..ето ме сега, пълноправен член на якия форум.. Толкоз от мен за сега..ако ви интересува още нещо - прото попитайте.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Метълите не са поети, бре! Хъхъ >:о ...законспирира се поетът ![]() Здрасти и от моя милост. ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 02:03 PM |