![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
Здравейте на всички, които им се чете скромното ми описание. Казвам се Цветан на 13 години съм. Живея в София. Още от дребен (към 6,7) баща ми започна да ме зарибява със Rainbow и AC/DC, на мен ми харесваше и така пораснах със Catch the Rainbow и целия албум на Диси - Steef Uper Leep. Радвах се,докато един ден не ми взеха първата щайга, вързаха и една жица и от там по сайтовете открих много различни групи и тн.. Слушам предимно thrash, heavy, death метъл, хард рок и само няколко парчета готик метъл - (едното парче е на Илюзия-Вода). Любимите ми групи са Metallica, Rammstein, Kreator, Megadeth, Iron Maiden
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
И други неща си объркал
![]() (Stiff Upper Lip) -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 03:54 AM |