![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Знам, че тук ще пишат само хора, които са били и са се отървали(черен хумор), или такива, които ще ме напсуват за избора на тема. Все пак мисля, че не можете да отречете колко невъобразимо е усещането да знаеш, че си жив едва ли не по случайност. Лично аз съм заспивала на волана след 10 часа шофиране без никакъв сън или енергийни напитки. Знам колко тъпо е от моя страна да го допусна, но това ме накара да се замисля за онзи горе. Накратко, какво става, когато съберете на едно адреналин, страх, изненада и ги поразбъркате с малко равносметка?
-------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Оф малко ме е срам да споделя, но един път, като доста малък(кажи речи 4-5 годишен) отидохме на басейн. Таа аз бях мн развълнуван тогава, незнайно защо и в момента когато пристигнахме се съблякох гол и скочих в басейна, който беше не повече от 1,20метра дълбок. И понеже тогава съм бил не повече от метър, метър и нещо висок, и без грам опит в сферата на плуването съм потънал с главата надолу. Но смешната част е тази, в която аз съм потънал, но гъза ми е изкочил отгоре и един вид, докато съм се давел на плитко хората са ми се смяли на задника. Супер тъпо дееба, но какво да се прави. Това е моят "Neardeath experience".
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 02:55 PM |