![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Знам, че тук ще пишат само хора, които са били и са се отървали(черен хумор), или такива, които ще ме напсуват за избора на тема. Все пак мисля, че не можете да отречете колко невъобразимо е усещането да знаеш, че си жив едва ли не по случайност. Лично аз съм заспивала на волана след 10 часа шофиране без никакъв сън или енергийни напитки. Знам колко тъпо е от моя страна да го допусна, но това ме накара да се замисля за онзи горе. Накратко, какво става, когато съберете на едно адреналин, страх, изненада и ги поразбъркате с малко равносметка?
-------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
И аз се присъединявам към тази практика. Но само на пешеходна пътека. Имам ли правото да си пресеча направо си карам пък който иска да ме блъсне да му мисли после как ще се оправдава :д.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 02:47 PM |