![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Гледате ли го? Не се наемам да описвам с думи ... просто е най-нечовешкото нечовешко нещо създавано някога. Който го е гледал да сподели мнение. Който не е да поправи грешката си! Има го в линкоса.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Първия сезон беше много як.Втория като намеря време ще го гледам.
Ако се кефите на Metalocalypse ви препоръчвам да гледате Detroit Metal City, нещо като японската версия на Metalocalypse, но лично на мене повече ми хареса. ето и линк, не е необходима регистрация Info за самото аниме тук пък съм качил OST на анимето,групата я водят death metal Надявам се да това да не се счете за реклама ^^" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако се кефите на Metalocalypse ви препоръчвам да гледате Detroit Metal City, нещо като японската версия на Metalocalypse, но лично на мене повече ми хареса. Благодаря за препоръката! През последните няколко дни изгледах излезлите серии и се разбих от смях. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:14 PM |