![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Във връзка с предстоящият Световен ден за борба с ХИВ/СПИН - 1-ви декември, Staying Alive изготви проучване, за да установи нагласите на хората по отношение на ХИВ/СПИН.
Анкетата е на английски и отнема най-много десет минути, като резултатите са напълно конфиденцални (поне толкова, колкото и данните в пощите ви). Преди и след проучването ще видите думата "appreciate...". И, наистина, можете да сте сигурни, че това се оценява. Аз лично ви Благодаря! предварително. Вашите отзиви са добре дошли тук, в темата. А ето го и сайтът на Mtv Staying Alive. Между другото, правя цяла тема за тази анкета, за да съм сигурен, че няма да бъде подмината от никого, както би се случило в "Случайни глупости". -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Супер адекватна анкета, поне тъй на мен ми се стори. Наистина има някои безумни въпроси, но като си помисля, че съм била свидетел на разни такива изявления, ме хваща срам. Но пък и се замислих, че информация за ХИВ и СПИН има достатъчно, но желанието май липсва.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:09 AM |