![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Във връзка с предстоящият Световен ден за борба с ХИВ/СПИН - 1-ви декември, Staying Alive изготви проучване, за да установи нагласите на хората по отношение на ХИВ/СПИН.
Анкетата е на английски и отнема най-много десет минути, като резултатите са напълно конфиденцални (поне толкова, колкото и данните в пощите ви). Преди и след проучването ще видите думата "appreciate...". И, наистина, можете да сте сигурни, че това се оценява. Аз лично ви Благодаря! предварително. Вашите отзиви са добре дошли тук, в темата. А ето го и сайтът на Mtv Staying Alive. Между другото, правя цяла тема за тази анкета, за да съм сигурен, че няма да бъде подмината от никого, както би се случило в "Случайни глупости". -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
1. Моят подпис е мое решение и не коментирам чуждите. Аз може да имам гаден подпис, но се боря за нещо. Ти като имаш крадлива чайка в подписа, бориш ли се за нещо, освен за височайшата си особа?
2. Колко сериозна е тази анкета ни най-малко не се определя от твоята преценка, защото нито си свършила нещо за нея или за проблемите, които засяга, нито явно те те интересуват повече, отколкото да парадираш колко над тях стоиш. Това изречение не си струва усилията, принципно, но ще му отговоря, защото сигурно има и други, дето разсъждават така: Цитат Ако тази кауза вълнува наистина някого, би следвало не да се разпространява анкета по форуми, където, извинявай, са се събрали сравнително интелигентни и запознати хора, а да разпространиш именно информацията, която ние тук така или иначе знаем 3. Тази кауза обикновено вълнува хора, която живеят с вируса или такива, които виждат по-далеч от носа си. Да разпространя анкетата по форуми е мое решение, за което, както за всичко, което правя, не ми се плаща, а просто съм научен да изпозлвам всякакви начини да достигна до максимум хора. А ако ти си представител на тези "сравнително интелигентни и запознати хора, които така и така знаят бла-бла"... Тежко му и горко на "българското човечество" (както се изказа една мис(ир)ка). Точно щото масата народ е като теб, мислещ, че всичко знае и е недосегаем, а същевременно се страхува от комари, и, ако не друго, поне да не пречи, затова епидемията не спира. Знаеш ли колко човека умират ВСЕКИ ден в следствие инфектиране със СПИН??? По данни от 2007 - повече от 5700. А ти продължавай да си пееш простотиите за хепатит С. Цитат Ок, всички видяхме безумни твърдения в тази анкета; защо тогава битуват тези твърдения и най-вече - защо никой не се опитва наистина сериозно да ги изкорени? Заради такива като теб. Няма да го разбереш, но е така. Много хора се опитват повече от сериозно, но още повече, точно като теб, им пречат. НИ пречат. Спирам да коментирам твои изказвания тук, ще съм благодарен, ако и ти спреш да се изказваш умно. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:19 AM |