![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Така, от супер много време й се каня на тази тема! И, о, ето времето й дойде!
![]() Идеята е следната, всички сме гледали концерти на живо или разни там ДВД-та и лайф клипчета из ТиТръба! Нека споделим, поспорим и попсуваме за НАЙ-ДОБРОТО сценично поведение и съответно НАЙ-СМЕХОТВОРНОТО такова! ПП. Хайде почвайте се, аз си подготвям класацията ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Moга ли да спомена Skid Row : ))) Нямам голяма музикална култура, но освен тях, целя напосоки към любими банди в други стилове. Под сценично поведение аз лично разбирам песните им да звучат толкова яко, колкото на мп3. При Скид Роу това го няма, но просто атмосферата е уникална. Камелот... те са сякаш родени за там, в частност Рой си пее професионално и страхотно. Същото за Фабио Лионе и екип. По-точно Лука и Aлекс и екип, както и да е, каквото и да се каже за тях няма да е достатъчно, просто да се изгледа един лайф, макар аз да съм им гледал точно толкова, сериозно гледане де.
Всичките овации покрай Мейдън, не им обръщах внимание, защото ебаси всяко второ пъпчасало пуберче им носи тениски, но пичовете просто си знаят мястото, изобщо най-добрите групи имат и добро сценично поведение, затова са добри, защото ги бива навсякъде. Нищо не казах, но като се направи една съпоставка между Вили Вало /който преди съм слушал/ и някой от легендите, просто... онзи се лигави с цигарата на сцената и едва се чува, че пее - а и да даваш микрофона на публиката на най-силния момент на парчето - ГЛОРИЯ ТИ СИ!!! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:02 PM |