![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
ММ свалят от ефир всичките си предавания, в т.ч. и "Фрактура".
Цитат ММ беше медията, която ми предостави възможността да дам ефир на хората с различно мнение, докато много други се преструваха, че тези хора не съществуват. Най-тъжното не е, че аз и колегите ми оставаме без работа, а че Идеята, която беше ММ, се превърна в нещо друго", споделя създателят и водещ на „Фрактура" Васко Катинчаров. Зад гърба си той оставя множество рок уикенди, тематични месечни метъл нощи и 546 издания на „Фрактура". http://news.ibox.bg/news/id_1458575272 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
За наше огромно съжаление, предаването “Фрактура” ще бъде свалено от телевизия ММ.
Водещият Васко Катинчаров разпространи в медиите прощално изявление: “Скъпи зрители на телевизия ММ, Точно десет години и половина след старта на предаването за рок музика Фрактура то преустановява излъчването си в ефира на телевизия ММ. Поради новите виждания на собствениците на медията абсолютно всички предавания по ММ ще бъдат свалени от екран на 31 декември и през 2009 година ще върви само 24-часов музикален плейлист. Аз и моите колеги сме давали най-доброто, на което сме способни, защото за нас ММ винаги е била една идея, която твърдо сме отстоявали през всичките тези години. Воденото от мен предаване Фрактура беше безпристрастно и съм се старал то да отразява обективно целия рок живот в България през последните 10 години. Множество рок уикенди, тематични месечни метъл нощи и 546 издания на Фрактура доказаха, че рок феновете в България имат нужда от своето телевизионно рок предаване. ММ беше медията, която ми предостави възможността да дам ефир на хората с различно мнение, докато много други се преструваха, че тези хора не съществуват. Най-тъжното не е, че аз и колегите ми оставаме без работа, а че Идеята, която беше ММ, се превърна в нещо друго. Телевизията беше неизменна част от развитието на българската музика и сега потърпевши ще бъдат предимно рок и алтернативните групи и изпълнители, които няма да намират това поле за изява, което Фрактура им гарантираше. Благодаря най-вече на вас – зрителите, за това че давахте стимул на мен и моя екип да правим това предаване. Благодаря на групите, промоутърите, колегите си и на хората, които по един или друг начин подкрепяха Фрактура през тези десет години и половина. Искрено се надявам съвсем скоро отново да се видим с вас някъде в телевизионния ефир. С уважение: Васко Катинчаров” В последното издание на предаването “Фрактура” ще има премиера на новия клип на MACHINE HEAD, като самата песен е кавър на IRON MAIDEN. Акцентът в шоуто ще падне върху три концертни изпълнения на RAGE AGAINST THE MACHINE. Специални гости в студиото ще бъдат уебмастерът на метъл-портала www.katehizis.com, промоутърите от ART BG за предстоящите концерти на SODOM, GRAVEDIGGER и LORDI и мениджъра на столичния The Club. Освен това ще бъде излъчен кратък документален филм за българската група FYELD и ще бъдат повторени интервютата с кмета на Каварна Цонко Цонев и филма за METALLICA, в който музикантите представят обстойно последния си албум. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на TRIVIUM, MOTORHEAD, FIVE FINGER DEATH PUNCH, Bryan “Head” Welch, U.D.O. и много други. Предаването ФРАКТУРА се излъчва по ММ в неделя от 22:00 ч. В неделя срещу понеделник ще бъде и последната тематична рок нощ в ефира на телевизия ММ. Този път тя ще бъде изцяло посветена на най-емблематичните рок балади от последните 30 години. Началото на нощта ще бъде поставено точно в 00:00 ч. и ще продължи до 06:00 сутринта. В “ROCK BALLADS NIGHT” зрителите на ММ ще видят разтапящи сърцето песни на AEROSMITH, METALLICA, DEF LEPPARD, NAZARETH, KISS, GUNS ‘N’ ROSES, BON JOVI и много други. 22-рата рок нощ отново е организирана от водещият на “Фрактура” Васко Катинчаров, който по този начин затваря последната страница от едно цяло десетилетие хубава рок музика по ММ !! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th August 2025 - 10:46 AM |