![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Ми както виждате от аватара и подписа съм фен на Бурзум, но предимно на последните албуми от Filosofem нататък,предните много ме натоварват. Други любими изпълнители са ми Dimmu Borgir, Behemoth, Amon Amarth, In Flames, Deathstars, Nargaroth, Cradle of Filth, Quo Vadis, Creed, Iron Maiden, а пък от рока са предимно Led Zeppelin, Alter Bridge, Nickelback, Godsmack, Marilyn Manson, Motorhead, Kamelot (вървят за метал, но ми се струват твърде леки за метал ^І^) Та това са общо взето иии разни песнички на Machine Head и други изпълнители
![]() Друго друго,незнам какво друго да споделя. Принципно харесвам много един стил Terror EBM. Някъде прочетох, че EBM-Electronic based Metal, но не бих се наел да го защитавам това твърдение. ![]() ![]() -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:47 AM |