![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Здравейте
![]() ![]() -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
А отделно съм с луциферианистки убеждения, за което бая хора ме смятат за ненормален,освен разни други неща,ма за сега смятам да ги запазя в тайна
![]() ![]() от EBM-a God Module, Tactical Sekt, Grendel,Аsphyxia, psyclon nine предимно, сега незнам дали баш всички са ЕБМ, но така мисля. Едно приятелче ме запали по тях, прати ми доста техни песни, аз си доизтеглих и не съм подлагал на съмнение дали всички са Terror EBM ![]() edit:Ммм също като се понатряскам си падам и по разни тежки електронни простотии като gabba, hardcore, speedcore ![]() -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:52 AM |