![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
ММ свалят от ефир всичките си предавания, в т.ч. и "Фрактура".
Цитат ММ беше медията, която ми предостави възможността да дам ефир на хората с различно мнение, докато много други се преструваха, че тези хора не съществуват. Най-тъжното не е, че аз и колегите ми оставаме без работа, а че Идеята, която беше ММ, се превърна в нещо друго", споделя създателят и водещ на „Фрактура" Васко Катинчаров. Зад гърба си той оставя множество рок уикенди, тематични месечни метъл нощи и 546 издания на „Фрактура". http://news.ibox.bg/news/id_1458575272 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хорското малоумие може да е и в метъл среди, и в неметъл среди. Разделение е глупаво, даже за мен в отделни моменти "метълското" малоумие е доста по-фрапиращо. Като цяло се котира това, в което всички сме замесени на макс, и аз, и ти, и те, и той.
А ако е ерудиран човек, какъвто е, Васко ще намери ефир, за да продължи добрата традиция. Едит: Всъщност, наред с това да си кежуъл, да си метъл започва да става също толкова масово, колкото да си фешън. Даже напоследък имам чувството че това става водещата мода. Ние сме масовия "интерес". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Всъщност, наред с това да си кежуъл, да си метъл започва да става също толкова масово, колкото да си фешън. Даже напоследък имам чувството че това става водещата мода. Ние сме масовия "интерес". Никога не е било и няма как да бъде мода. Това, че на пет хлапета от всеки випуск им е интересно да се правят на мрачни и да се обличат в черно, не значи че метълът е станал фешън. Ако наистина беше мода и се слушаше масово, медиите ни щяха да реагират адекватно и да го тиражират. Нищо такова не забелязвам. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th August 2025 - 10:42 AM |