![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() След първото прослушване на албума им направо не можех да повярам, че това е истина!! Най-после ми попадна Industrial Metal за какъвто одавна мечтаех... Безумно яки рифове, бавен (походящ идеално за куфеене ![]() Всъщност Synthetic Generation е издаден в Швеция още през 2002-ра, но световната му продажба започва чак през Ноември миналата година. Малко след това случайно чух едно парче от един промо-диск и още тогава тия пичове ми направиха силно впечатление. Стилът им лееееко напомня Rammstein (мои стари любимци), но с много по-плътен звук, повече електроника и по-разчупена структура... Няколко примера: Semi-Automatic Synthetic Generation Little Angel The Revolution Exodus Целият албум съм го качил ТУК... ПП. Яд ме е, че не ги чух още миналата година тия ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз ти казах,че албумът не е лош...
![]() Като цяло-малко комерс,но това е нормално за такава група.Иначе музиката им се харесва или ще се хареса на доста широка аудитория.Deathstars внасят малко разнообразие ако не друго.Не са лоши дори плътният вокал ми харесва повече от гласа на Линдеман. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 11:52 AM |