![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() Интересно, че няма тема за тази страхотна група. Наистина са ми любимци и като се замисля в момента са може би най-добрите в мелодичния дет от финландски тип (заедно с Insomnium, Eternal Tears of Sorrow). Първите два стила са доста в стил Бодом, а от Swampsong нататък и още повече в The Black Waltz налагат подобно на CoB и Norther забавяне на темпото и съсредоточаване в рифовката. Има обаче една разлика - за разлика от другите две споменати групи Kalmah успяват да задържат едно изключително високо ниво, а за много хора даже стават още по-добри предполагам. Една от малкото групи, на които съм абсолютно безпомощен да избера любим албум. Знам, че тука се радват на много фенове, така че споделете мнението си. MySpace: http://www.myspace.com/kalmah -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 7-January 09 Потребител N: 3196 ![]() |
За мен една от най-големите групи на финландската сцена... COB и Norther не ми харесват. Децата на Бодом се оказаха предатели на стила... комерсиализираха се. Последния им албум направо ме разби... даже не го изслушах целия. Нортър... малко са ми еднообразни.
Калмах... лично на мен много ми харесват. Малко са песните им, които не ми харесват. Единствената критика към тях от мен е това, че на лайв не ми харесват много (не съм бил на техен концерт, но това което съм видял не ме очарова много). Някой беше споменал Nightwish... които според мен нямат място тук. Стиловете не си съвпадат. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:29 AM |