![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Гледам, че преди няколко дена излезе в торентите новия им албум, а ми прави впечатление, че никой не е направил тема за тез' момчета ... Срамота
![]() Та - какво мислите за тях? За развитието им досега, а и за новата творба ? -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Аз съм повече от доволна, беше страхоттноооо. Въпреки няколко часово мрънкане, че ми е студено хубаво се сгрях. Отдавна не съм виждала така група да се кефи на публиката. Сетлистът беше убиец, звука най-отпред (извинявам се за думата) осран.
Подгряващите от бг страна бяха доста добри (не мога да повярвам, че ми харесаха), а италианците не толкова. Тоя вокала им беше шизофреник ![]() Самите Firewind бяха много трогнати. Gus G ми каза, че това им е най-добрия концерт в историята и сме били невероятни. О да, беше запомняща се вечер. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 04:53 PM |