![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Гледам, че преди няколко дена излезе в торентите новия им албум, а ми прави впечатление, че никой не е направил тема за тез' момчета ... Срамота
![]() Та - какво мислите за тях? За развитието им досега, а и за новата творба ? -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Страхотен концерт, който веднага се нареди до тези на Blind Guardian и Kamelot/Firewind в личния ми топ 3. Колкото и да ми е писнало да ходя на такива събития, мисля, че бих гледал Firewind още няколко пъти със същото удоволствие и причината е в начина, по който се раздават и в шоуто, което правят.
Българските подгряващи (които се запечатаха в съзнанието ми като "хеви метъл групата с прогресарското име") ме изненадаха доста приятно и дори се радвах, че ги слушам, което почти не се случва с подгряващи групи. За Елдрич трудно мога да кажа същото, но и те се раздадоха, така че субективността ми тук е ненужна. За сметка на това Firewind размазаха във всяко отношение. Страхотен според мен сетлист, дори не се сещам какво повече бих искал да чуя или какво ми е дошло в повече, много емоция, много контакт с публиката и изобщо - ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:26 AM |