![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Гледам, че преди няколко дена излезе в торентите новия им албум, а ми прави впечатление, че никой не е направил тема за тез' момчета ... Срамота
![]() Та - какво мислите за тях? За развитието им досега, а и за новата творба ? -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Получи се чудесен концерт! Файъруинд са много харизматична група на сцената и определено ме грабнаха с изпълнението си! Те самите очевидно също много се изкефиха, пък и логично - като видиш Гъс как шари по грифа с хъс, съвсем не усещаш как пръстите ти заиграват по въображаемата китара. :П
Солото на ударните беше добро, но ми се искаше да има малко повече контакт с публиката (за солото говорим) - да повикаме в ритъм, например. ![]() Жесток момент беше, когато Боб свиреше едновременно разни пикове с лявата ръка на китара и едновременно с това правеше акордчета на синтезатора. =) Саундът си остава загадка за мен. Как Project Arcadia постигнаха чудесно балансиран звук, какъвто въобще не съм очаквал от българска банда (да можеш да различиш текстовете на песните, или пък едната от другата китара никога не е било лесно с родното озвучение и техници), а Eldritch да вкарат толкова усилени високи честоти, че всякакъв опит за ритмични рифове да звучи като бял шум и замазана каша пред микрофон; не мога да си го обясня. Вокалите, за сметка на това, отново се чуваха добре, а самият вокалист беше голям образ. :П Файъруинд звучаха що годе, макар че някъде по средата баса стана твърде силен и загубих чувството за ритъм в касите, пък същите ниски честоти отзвучаваха твърде бавно и работата се замаза. Но нали чувахме Гъс, какво повече? ![]() А сета беше размазващ! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:43 AM |