![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 10-March 04 Град: asenovgrad Потребител N: 422 ![]() |
-------------------- Uniqueness. Individuality. These are traits that ambitious musicians aspire to. When these qualities are recognized in others, trends are set and fashions are established. Everyone has the ability to be unique, because no two personalities are exactly the same.
SteveVai |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Taka...
1. BASS RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! Toia pat basa e naistina na NIWO! Moje bi edna ideia po-wisoko ste bade dobre za nego. Naistina prawi nestata strahotni. 2. Towa parche se nujdae ot film! Prosto si zwuchi siakash ima film... 3. Abe... barabanite nesto ne mi hareswat... ne znam zasto tochno, no... abe moje da e zastoto mi se spi. 4. A edno predlojenie: Niama li da e got ako basa swiri naj-parwiat kitaren riff pod solata? Dawam ti go kat sawet i spored men ima idejnost. 5. Abe glej sega... parwiat riff e mnogo dobar za da si ostane taka... na twoe miasto bih go slojil i kam kraia... i principno... kakwo mislish za solata... che e po-dorbe da sa barzi ili po-melodichni... zastoto mene po- mi hareswat po-melodichnite ti nesta. PS... Kolko nesta triabwa da mi obiasniawash za sints... niamash si predstawa ![]() BRAWO! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 07:26 AM |