![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Така де, не съм си правил тема.
![]() Казвам се Костадин, живея в Благоеград, на 17 години. А бе, не мога да определя кой жанр ми е любимия. Слушам и Дет, Блек, Викинг, Фолк, Хеви, Траш, Пауър и общо взето това е, мога да слушам почти всякакъв метъл. Любими групи: Manowar, Bloodbath, Korpiklaani, Immortal, Dark Moor, Luca Turilli's Dreamquest, Blackmore's Night, Amon Amarth, Destruction, Nightwish(само албумите с Таря, тази новата не я зачитам), Dimmu Borgir... Кво друго да кажа... Хобита: да слушам музика, да играя на игри(компютърни), да си дрънкам на китарата ![]() До сега съм бил само 1 път на по-голям метъл концерт - Kaliakra Rock Fest 2008, Kavarna. Обаче най-много от всичко искам да отида на Wacken Open Air. Има само 2ма изпълнители които са ме грабнали още от първият път и завинаги ще останат в паметта ми. Товас са ICS Vortex от Диму Боргир и Mikael Akerfeldt от Опет/Блъъдбат. За тях преспокойно, и със 100% увереност мога да кажа, че са ми любимите вокали. Ми, тва е. Ако някой има кякакви въпроси да пита. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не съм злобен, да разделяш хората на чалгари и метъли е наркоманско и тъпо! Приятелката ми слуша От Скид Роу до Кинг Даймънд, но не затова съм с нея! Пак почваш с флуда, спри се.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:19 PM |