Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
Urungela
коментар Jan 14 2009, 09:22 PM
Коментар #1

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 87
Регистриран: 21-October 08
Град: Варна
Потребител N: 3059

На всеки се случва да попадне на песен, която да съдържа в себе си нещо неочаквано. В случая, ако ви е интересно, нека обсъдим тези парчета, за които мислите, че съответната "неочаквана" част е излишна. Можем да обсъдим и различни музикални клипове, които поради една или друга причина не съответстват на настроението/текста на песента.

За пример ще дам песента на Cavalera Conspiracy - Terrorize unsure.gif братята Кавалера едва ли знаят що е то чалга,но ПО ДЯВОЛИТЕ начина по който започна тази песен ме накара да направя две-три проверки дали не съм си изтеглила всъщност Софи Маринова... suicide.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Гост Void KD (гост)
коментар Jan 21 2009, 10:17 PM
Коментар #2

Гост

Песента Man Can Go Through the Gray Stone на Korpiklaani ми звучи все едно са се били напили, и са почнали да пеят прозиволни простотии.

А бе, кво толкова имате против меновар? Особено пък песента Уйълс ъф Файър. Толкова е смислена...
Fast fast, speed speed, burn burn, kill kill, skill skill, learn learn, wheels wheels, fire fire... happy.gif
Обаче наистина имат парчета, които ме кефят много. The Dawn of Battle, Swords in the Wind, Courage, Heart of Steel, т.н.т.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Tyxo.bg counter Олекотена версия Час: 28th July 2025 - 04:00 AM