![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 24-January 09 Потребител N: 3221 ![]() |
Така...ще започна с това,че съм на 12 (знам,че съм малка
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@betterthinktwice: Брей, я виж ти. Противни били. Ха.
"Носи каквото ти е кеф, защото няма да ти е кеф за дълго време - поне си оползотвори кефа докрай, преди да го заебеш." Като ти не ги носиш противните гадни долни тениски, това значи ли, че никой друг не ги носи, след като е на 17? Не мисля така. А пък и само как определи, че на 12-13 години се носили такива тениски. Много ми чудно тогава, как като бях на Каварна 95% от хората там бяха с черни тениски с групи, и под 5% от тях бяха на възраст на 12-13? А? Kthxbai ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-January 09 Потребител N: 3218 ![]() |
@betterthinktwice: Брей, я виж ти. Противни били. Ха. "Носи каквото ти е кеф, защото няма да ти е кеф за дълго време - поне си оползотвори кефа докрай, преди да го заебеш." Като ти не ги носиш противните гадни долни тениски, това значи ли, че никой друг не ги носи, след като е на 17? Не мисля така. А пък и само как определи, че на 12-13 години се носили такива тениски. Много ми чудно тогава, как като бях на Каварна 95% от хората там бяха с черни тениски с групи, и под 5% от тях бяха на възраст на 12-13? А? Kthxbai ![]() Е, хич да не е, знаех си че ще засегна някого, ако не и доста хора. ![]() За мен тениските са адски противни, това си е само мое мнение => не се съгласявай щом не ти харесва. Съжалявам че си се обидил, мисля че тениските са тъпи и също така мисля че главно деца ги носят. На по-големите обикновено им писва от тая простотия и ги носят символично, рядко, на концерт и(ли) т.н. Опа, да не си позволявам своеволия с езика. Според мен, а и по наблюдения на народа около мен. Тениските са си ташак работЪ. Стават ако са яко изкъртени или са оригинални, но за по принцип и за честа употреба... не стават. :/ Даже ми изглеждат смешно хора които редовно носят тениски, но никой не ме пита, а и не е за това темата, така че Чао ![]() Всеки с разбиранията си. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:16 AM |