![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() Е, нямаха си отделна тема, а групата е велика. Излезе и новият албум For Lies I Sire - мнения? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Няма друг стил в метъла, към който да подхождам с по-голям скептицизъм, може би дори предубеждение, от дуума. Причината, поради която изобщо посягам към този стил все още, е че бисери в него не са спрели да излизат, а прекрасните банди са факт и не са малко.
А My Dying Bride за сметка на това е една от малкото дуум банди, които бих нарекъл скъпи и любими (наред с Candlemass и Saturnus примерно). Харесвам страшно много старите им неща - "Turn Loose the Swans" и "The Angel and the Dark River" са ми много любими. Двата албума след "The Dreadful Hours" ми идваха прекалено предвидими и не ми бяха особено по вкуса. Снощи извъртях "For Lies I Sire" няколко пъти с огромно задоволство, защото бандата отново прави точно такава музика, каквато ми е присърце - фокусирана, мелодична и по-земна. Изключително доволен съм от албума, ще го въртя още доста. Благодаря. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:19 PM |