![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() Е, нямаха си отделна тема, а групата е велика. Излезе и новият албум For Lies I Sire - мнения? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Не съм някакъв убер фен на групата, още повече, че принципно не харесвам такъв звук у групи. Обаче пък My Dying Bride ми бяха първия дуум и съвсем безкомпромисно си ги харесах. Любимия ми албум май ще си остане The Dreadful Hours въпреки всичко. Songs of Darkness, Words Of Light обаче хич не можа да ми влезе под кожата, а много са ми го хвалили. Как да е, слушах си аз новия албум, без очаквания. Еми хареса ми мамка му! Вокалите, дето барда спомена, изобщо не мога да ги категоризирам така, не ми беше скучен, отегчаваш и прочие. Цигулките и клавирите са
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:16 PM |