![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() След първото прослушване на албума им направо не можех да повярам, че това е истина!! Най-после ми попадна Industrial Metal за какъвто одавна мечтаех... Безумно яки рифове, бавен (походящ идеално за куфеене ![]() Всъщност Synthetic Generation е издаден в Швеция още през 2002-ра, но световната му продажба започва чак през Ноември миналата година. Малко след това случайно чух едно парче от един промо-диск и още тогава тия пичове ми направиха силно впечатление. Стилът им лееееко напомня Rammstein (мои стари любимци), но с много по-плътен звук, повече електроника и по-разчупена структура... Няколко примера: Semi-Automatic Synthetic Generation Little Angel The Revolution Exodus Целият албум съм го качил ТУК... ПП. Яд ме е, че не ги чух още миналата година тия ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Iced Girl @ May 26 2004, 12:19 PM) Цитат(Beelzebub @ May 25 2004, 09:06 PM) Мисля, че в случая по-подходящо би било да се изразиш с думата "успех". Комерс е друго! В днешно време, за съжаление, са равнозначни! ![]() Напротив ![]() Успешна музика - да твориш нещо, което хем да си е твой стил, хем да се харесва на публиката; Комерсиална музика - такава, създадена само с цел печалба, без значение дали се харесва на създателя и. Ако не бяха успешни нямаше да чуеш нито за Deathstars, нито за Iced Earth, нито за Satyricon, нито Nightwish... нито за която и да е банда... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 07:52 AM |