![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 289 Регистриран: 30-November 03 Град: Варна Потребител N: 340 ![]() |
Според мен немците са номер 1 (толкова яки групи има
![]() -------------------- When a Man Lies He Murders
Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Carpathian_Wolf @ May 26 2004, 05:20 PM) NORGE Цитат Nemskata black metal scena e edna ot naq dobrite,a moje bi i naq dobrata v momenta. Тука само мога да се изсмея ![]() ![]() ![]() Братле, изброй ми 10 немски групи, които още съществуват и правят свестен блек и пак ше си говорим ![]() ![]() ![]() ![]() Сребърен медал за Швеция, смятам коментара е излишен при имена като Амон Амарт, Армагеда, Опет, Дисекшън, Винтерзорг, ХипокрЪси и останалите мелодик-дет, блек и фолк чорбаджии ![]() Бронзов медал за Финландия - пак без коментар ![]() (Impaled Nazarene, Finntroll, Horna, Moonsorrow, Norder че ако щете и COB, Nightwish, Amorphis i Apocalyptica) и над всички тези величия - Tr0 N0rsk ![]() Забравяш Moonblood,Mystic Circle... Не мисля,че са за бесило...А от австрийците сега се сещам за Abigor. Иначе за Финландия са абсолютно прави,но аз дадох общото "скандинавски страни".Това са групи като Moonsorrow,Darkwoods My Betrothed,Azaghal,Catamenia и много други,за които не мога да се сетя в момента.Говоря за Black Metal де! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 12:11 PM |