![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() След първото прослушване на албума им направо не можех да повярам, че това е истина!! Най-после ми попадна Industrial Metal за какъвто одавна мечтаех... Безумно яки рифове, бавен (походящ идеално за куфеене ![]() Всъщност Synthetic Generation е издаден в Швеция още през 2002-ра, но световната му продажба започва чак през Ноември миналата година. Малко след това случайно чух едно парче от един промо-диск и още тогава тия пичове ми направиха силно впечатление. Стилът им лееееко напомня Rammstein (мои стари любимци), но с много по-плътен звук, повече електроника и по-разчупена структура... Няколко примера: Semi-Automatic Synthetic Generation Little Angel The Revolution Exodus Целият албум съм го качил ТУК... ПП. Яд ме е, че не ги чух още миналата година тия ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ May 26 2004, 11:21 AM) Напротив. ![]() Ами по-умно изказване от това не видях в темата. Има само една особеност - много, мнооого трудно е да разбереш (когато това не е очевадно де) дали една група го прави или не... За това и се дразня от хора, които идея нямат за този стил, за който говорят и въпреки всичко приказват глупости (примери Iced Girl и _SiegfrieD_). Не мисля, че изобщо трябва да им се връзвате. Всъщност ако следваме твоята логика, Warrior Of Ice, повечето от класическите композитори са били просто на работа при някой богаташ и са му писали музиката за забавите... така че от тази гледна точка Моцарт (например) примерно е долен комерсиалист и трябва да му бъдат изгорени всички произведения... Та да си кажа - поне според мен комерсиално е нещо, което е изсмукано от пръстите на някой пишман-композитор само за да изкара някой милион (което всъщност не е толкова лесно); когато музиката е променена с цел да бъде продадена по-добре; когато изпълнителите наблягат на рекламата (независимо от вида) за да бъде продадена продукцията им. Както се вижда от това следва, че една музика не е задължително да е некачествена ако е комерсиална. Така че недейте обижда на комерсия, ами спорете дали музиката има смисъл или няма. И дали изобщо има причина да бъде издадена или е просто поредната банална изява на хора, които са набелязали музиката като средство за препитание. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:48 AM |