![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 13-January 03 Град: София Потребител N: 6 ![]() |
Здравейте на всички! На 15 съм слушам предимно heavy и power metal! Свиря на китара, нямам претенций да съм добър! Реших да се регна във форума, предимно защото такива форуми почти няма пък и всички сте пичове.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(synchu @ May 28 2004, 12:07 PM) Цитат и все пак ме учуди за звука на демото на гм-а от сайта им как го нацели Switch, е тва не го разбрах? Дай пак и по-обширно? Плюс това слушайки последните неща, които пращаш усилвателя си звучи съвсем добре ! ![]() Амии имаше едно файлче на сайта им - tm10.mp3 ли кво беше и аз те питах как да изкарам такъв звук и ти ми каза настройките -------- Ами да и аз съм доволен но винаги може да се "изстиска" още от дадена техника. Пък и вариации на яки звуци има много и за различни стилове..както казах на Fyeld звука ме разбива но не знам дали може да се постигне с гм-а и с умрелия бас на Щурма |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:07 AM |