![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Предлагам да има тема, в която ако някой си търси компания за концерт или просто иска да съобщи за дадено събитие тъй като не всички имат достъп до темата с новините, да пише тук... а ако се забучи ще е много добре
така по темата - аморфис и хагард на 9-ти февруари в Букурещ + закупуване на билет за Мейдън... anybody in ? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1287 ![]() |
здравейте
мисля да ходя на фестивала във Вакен (очевидно не тази година) и ми се иска да задам няколко въпроса към хората, които са ходили преди. 1. как стои въпроса с транспорта до там? (средства, цени, време) 2. до кога горе-долу свършват билетите? гледам за тази година са изчерпани още от декември 2008... а особено като се има предвид, че 2010 им е юбилей, сигурно от сега трябва да си запазя място ![]() 3. кога трябва да се отиде, за да си на предните редове? 4. има ли организирани групички от БГ? 5. колко излиза горе-долу целият престой там? знам, че звучат малко тъпо, а и че на някои има отговори в нета, но ми се иска да чуя мнение първа ръка. благодаря |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 12:50 PM |