![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() След първото прослушване на албума им направо не можех да повярам, че това е истина!! Най-после ми попадна Industrial Metal за какъвто одавна мечтаех... Безумно яки рифове, бавен (походящ идеално за куфеене ![]() Всъщност Synthetic Generation е издаден в Швеция още през 2002-ра, но световната му продажба започва чак през Ноември миналата година. Малко след това случайно чух едно парче от един промо-диск и още тогава тия пичове ми направиха силно впечатление. Стилът им лееееко напомня Rammstein (мои стари любимци), но с много по-плътен звук, повече електроника и по-разчупена структура... Няколко примера: Semi-Automatic Synthetic Generation Little Angel The Revolution Exodus Целият албум съм го качил ТУК... ПП. Яд ме е, че не ги чух още миналата година тия ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hehehe ... az imam mnogo protiw nirvana
nirvana suxx ae 4e tuka stana qko ![]() Този коментар е бил редактиран от alpha prime на May 29 2004, 12:04 PM |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:41 PM |