![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 5-April 09 Потребител N: 3343 ![]() |
Има ли тук фенове на холандската банда Epica?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Преди доста време съм изказвала мнение за бандата по един или друг повод, но не пречи и тук. Та, Epica... Съвсем откровено ме грабнаха чак с последния си албум - "The Divine Conspiracy" е това, което лично за мен липсваше в музиката им, за да задържи вниманието ми в по-голяма степен, ако щеш и да издигне групата на съвсем различно ниво от това, което представляваха преди. Нищо лично, харесвам старите албуми даже доста, но по-скоро са ми звучали като за фон или нещо, което не бих въртяла с по-голяма продължителност. Обаче това съкровище изведнъж ме накара да гледам на Epica като на различна банда, много по-зряла в каквото и да е отношение и съвсем не като на поредното допълнение в симфоническата музика - не, че някога са били, идейността в музиката им е прекрасна, но най-вече намери приложение в "The Divine Conspiracy", който зае и второто място в класацията ми за годината въобще. В този ред на мисли нямам търпение да чуя реализацията със симфоничния оркестър, която ще се появи в скоро време, тъкмо ще разбера как са подходили спрямо по-старите композиции, което ми е и по-интересно.
За самата Simone няма какво толкова да се мисли - блести с гласа си поне толкова ярко, колкото и с красотата си. Класа отвсякъде, а песните с нея веднага се превръщат в нещо божествено, дори когато става въпрос за гостуващо участие в албума на тази или онази банда - Kamelot и Primal Fear са тоталното доказателство. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 09:15 PM |