![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
Hi hi all:)
Аз най-сетне реших да ви се представя най-вече да кажа "мерси" за всички пожелания за рд-то ми:)) И така казвам се Вероника,от Русе и съм вече на 16:)))) За музикалните предпочитания...ми то аз не се определям като метълче.И за да не се появят въпроси от типа:'Ми к'во правиш тука тогава...' уточнявам ,че просто ми е интересно да си чета понякога:))Едва ли преча на някого, както виждате броя на постовете ми не е голям:)) И теи де за музиката:))Слушкам си предимно нео групички:)) ...Godsmack, KoRn, SOAD, Disturbed, Nirvana, Slipknot...новия албум на Мachine Head e страхорен, а в последно време най се зарибявам по Metallica...st anger:))Мда падам си по такива "лайна":)) Ем това на кратко:)) Ако има нещо питайте:)Сорка ако има грешки ама мразя да пиша на кирилица:)А и да...в чата се пиша Whatever` ako nqkoi ima zor:)))) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
III Weri zdrasti i ot mene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:20 PM |