![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 13-January 03 Град: София Потребител N: 6 ![]() |
Здравейте на всички! На 15 съм слушам предимно heavy и power metal! Свиря на китара, нямам претенций да съм добър! Реших да се регна във форума, предимно защото такива форуми почти няма пък и всички сте пичове.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(synchu @ May 29 2004, 04:36 PM) хех...ама Щурм чат пат не реагирай толкова първосигнално, просто за разнообразие ![]() Не ме разбра напълно... значи. Баса на Моторхед винаги е звучал като китара. Просто Доста на Леми го прави да звучи наистина така. И на концерти Леми си свири, а ако китариста спре няма да се забележи много, защото баса на Леми пълни достатъчно звука. Предвид факта, че барабаниста също свири доста бързо (макар и еднообразно), то няма никакъв проблем китарата да се включва само за солата. Това ми беше мисълта. А за важната роля на баса... обясни го на другите китарист тук ![]() ![]() Иначе... спокойно... вервам ти много. Сега ако шитнеш някой добър дист за бас ще съм ти и много благодарен ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:53 AM |