![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Здравейте, казвам се Ива, на 16 години.
Слушам метъл сравнително отскоро. Любими групи: Agalloch, Blind Guardian, Epica, Sirenia, Opeth, Wintersun, Empyrium, After Forever, etc. А любим стил нямам засега, слушам каквото дойде. ![]() Чета от много време във форума, но чак сега реших да се регистрирам.. Ако имате въпроси - питайте. : ) -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Айде, като си почнала да споделяш... Отде'ка си ? Интереси и хобита ? и таквиз работи. Враца. Обичам да чета; Любими книги: Властелинът на пръстените (за съжаление не съм чела нищо друго на Толкин - Хобитът, Силмарилион и Децата на Хурин ми хванаха окото в книжарницата, но за са с твърди корици и съответно не много евтини..), Птиците умират сами, Отнесени от вихъра, Морал и Знахар - Тадеуш Доленга Мостович, обичам разказите на Ги Дьо Мопасан, Тримата Мускетари, То; Зеленият път - Стивън Кинг и Десет малки негърчета - Агата Кристи, Богат, беден – Ъруин Шоу и т.н. Друго любимо занимание ми е рисуването, но не съм добра и го правя единствено за удоволствие. : ) Имам и огромно желание да се науча да свиря на китара, така че това се очертава да бъде бъдещо хоби. ^^ И благодаря на всички за отговорите. ![]() -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 12:38 PM |