![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Може да е малко рано за такава тема, но пък вече е ясно какво ще излиза тази година и какво - следващата. Е, заглавието казва всичко. Аз чакам албуми на следните групи:
Kreator Primal Fear Delain Gorgoroth Eluveitie Dark Funeral Skyfire Adagio Diablo Swing Orchestra Kamelot (да се надяваме) -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Уау, Парцо, убеди ме направо. Никога преди за три месеца не са излизали четири добри албума...
Sirenia, HammerFall, Dark Moor Еми, да де. За това точно става дума - ако това са най-добрите албуми, които ни идват на ума за предните три месеца, значи работата наистина е много зле. Но факт е, че до края на годината се чакат един куп големи неща, така че надеждите ми са също големи. П.П. Топ трито ми за момента, да не кажете, че съм ебати черногледището: Lamb of God, Kreator, Candlemass. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 05:18 PM |