![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Може да е малко рано за такава тема, но пък вече е ясно какво ще излиза тази година и какво - следващата. Е, заглавието казва всичко. Аз чакам албуми на следните групи:
Kreator Primal Fear Delain Gorgoroth Eluveitie Dark Funeral Skyfire Adagio Diablo Swing Orchestra Kamelot (да се надяваме) -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Досега се пръкнаха все яки неща. Особено последния Samael ме разби направо! Не очаквах. Мy Dying Bride издадоха АЛБУМЪТ, също така Longing For Dawn се отчетоха с много силен диск. Последният Ephel Duath е смазващ, Arcana Coelestia, Urna. Kато гледам и какви нещица се задават: Anathema, Katatonia, Paradise Lost, Virgin Black трябва да изкарат Reqiem III, Dark Tranquillity, евентуално Hypocrisy и Immortal, че и ново Врани Волоса е на хоризонта. Абе ще е интересно! + Новият, първи и единствен албум на Amesoeurs също ме изкърти отвсякъде. Още от сега си е отредил челна позиция за тази година. Също трябва да се добавят новите нещица и на Autumnia ( ![]() А за чаканите ще добавя и нов Agalloch, Jesu, Alcest, Ahab, Fallen (!!!), май се гласи и нов Until Death Overtakes Me, новите Xasthur и Beherit изтекоха, но още не съм ги чула. Amorphis, The Fall Of Every Season (силно се надявам, че се тъкми нов), Avrigus (!!!!), Swallow the Sun, Wyrd... Абе изобщо имам много очаквания за 2009 и всичко, излязло до сега, ги оправдава напълно. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Burzum... Варг, ако още не е излязъл, трябва този месец да излезе и да творииииии...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Излезе, но не се гласи много много да чуеш метъл под каквато и да е било форма от него вече.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Излезе, но не се гласи много много да чуеш метъл под каквато и да е било форма от него вече. И аз се съмнявам да се върне отново към старото звучене, но и някой нов ембиънт шедьовър ще ни дойде добре. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 05:26 PM |