![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Kak mislite, dali Black metal bandite si wqrwat na towa deto prawqt ili sa si 4isti poziori?
dali im e kef i se wyzbujdat kato se majat s kryw ili im e gadno i lepkawo? dali iskat da sa istinski underground ili iskat da prodawat mnogo albumi i da sa bogati no ne smeqt da si go priznaqt? i nakraq, koga shte izmislqt neshto nowo, a nqma samo da plagiatstwat ot Tolkien? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Блека не е лоша музика. Както и във всеки друг стил си има и позьори и истински неща. Имат си и тъпи фенове които приемат само най-долните и гадни наща за tr00 и отричат всякакви наченки на обогатяване на стила. Има естествено и фенове които не са такива тъпаци. Общо взето това важи за всяка сцена. Харесва ми, например на Dimmu Borgir - Progynesis To The Great Apocalypse, но сега веднага ще дойде някой тъпак да ми обясни кайк това не е блек метъл, как са се продали, как трябва да чуя някоя ТЪПА ЗАБУТАНА НОРВЕЖКА ГРУПА, ако искам да разбирам от истински блек метъл. Аз не харесвам блек метъл като цяло. По чисто музикални причини. Ако нещо ми хареса не ми пука дали е блек всъшност...
За Текстовете повлияни от Толкин - Властелина е голяма, много извесна книга. Нормално е. Много групи пишат текстове с такава тематика. Предимно тъпи. Книгата не съм чел, но филма е мега-тъп. Сигурно за тва и тия групи са тъпи. Цитат(Warrior Of Ice @ May 31 2004, 10:48 AM) Впрочем, в това една блек метъл банда да продава много албуми няма нищо осъдително, стига да не са продажбите основната й цел. Същото е, като с всяка друга музика, впрочем. Защо по дяволите не си толкова позитивно настроен когато става дума за друг стил, а? Например за Metallica? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 02:11 PM |