![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Рубрика номер две, години след птичия грип.
Тема на нашето предаване: как да манипулираме света и да всеем страх сред народа и индивида. Теории: ваши и мои. Какво мислите за нашата нова заплаха от пандемия, която ни залива последните дни както беше с пилетата преди време. Отново ли се разиграваме и става пионки в нечия междуфирмена война за надмощие? Сплетни с икономически цели с таргет аудитория световното общество ли е това? След началните случаи се очаква изработването на ваксина, чувам. Кога ще стане това - когато жертвите нараснат, когато ваксината ще стане 200 долара, за да "стабилизира" малко нещата, купена от хилядите параноични, уплашени хора - за себе си, за близките си, за роднините си? Всъщност какво става зад паравана на поредните машинации - истински ли са, или пак сме хвърлени в Голямата игра, за да направим двете квадратчета ход, докато царете и цариците въртят и сучат конците зад гърба ни. И най-важното - като отмине този грип, кое ще дойде? Рибен грип, картофен грип, нещо друго? Ще успея ли аз, като по-млад, да мина през всички плодове и зеленчуци през живота ми? Дали...или? Нека поблъскаме заедно. А, и да - СВИНСКИЯТ ГРИП Е В СЛЕДСТВИЕ ОТ СВЕТОВНАТА КРИЗА!1!! Не забравяйте. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз не разбрах много добре защо се нарича "Свински", при положение, че по последна информация се разпространява само от човек на човек ???
Нещо тези пандемии ми намирисват на изкуствено създадени ситуации ... Целта, обаче остава неясна. Световната конспирация ? Аз лично не знам ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:05 PM |