![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Много ми е интересно.
Просто форума е пълен с хора, които очевидно не си дават никаква сметка за нещата, които пеят любимците им. "Колкото е "по-здрав" албума е по-добър" ... "колкото е по-рано скопен вокала толкова групата е по-добра" и неща от сорта изобилстват и то за съжаление не само тук. Не казвам, че аз не харесвам групи, които имат олигофренски текстове, но все пак си давам понякога сметка за смисъла на песните... а вие? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Текстовете са много важна част от едно композиране, музиката също е важна, но чрез лириките може да се разбере и мотивът на една група, това което харесва или не, към което са пристрастни или не, неща от живота. Какво е музика без текст??? Като кола без гуми хаха, може би малко пресилих, но като цяло е това, ако един текст не е смислен няма смисъл той да бъде налице. Повечето групи пишат за нещата от живота - политика, общество и т.н. Е някой като Кенибъл Корпс вече са чели вповече криминални романи и малко фантазий от тук от там и хоп някой хорър текст. Много задълбах ще кажа така - лириките в една песен са от значение (поне за мен), ако ги няма какъв е смисълът да бъде чута една песен, как ще разберем мотивът и... с каква цел е написана и....спирам, че пак ще задълбая хаха.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:12 AM |