![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Здравейте, реших и аз да се кача на черешата ; ]
Мартин съм, от София и на 19. Занимавам се основно с глупости, като започнем със: свирене на китара (нотист) (имах и електрическа и акустична, различни съдби ги споходиха и сега нямам нищо) "програмиране" на музика, някакви опити за метъл на компютър огнестрелни оръжия: горд собственик съм на GAMO Shadow 1000 и стрелям колкото се може по-често худ. книги - само Howard Lovecraft чета, много съм претенциозен. Пиша по - малко и така... а да, работя някаква глупост колкото да има да захранвам колекционерските си мании, занимавам се много с история (много повече с двете световни, оръжията, хората и тактиките в тях) харесвам и философия да чета, пак, много съм претенциозен твърдо против християнството съм и като цяло срещу всяка организирана "религия" много не се кефя и на пушенето и алкохолизъма /харесвам да обикалям супермаркетите да търся вносна бира, специално Weissbier/ за музиката, не ме бива много в обясненията, ето два скрийна на една част от музиката ми, това го слушам всичкото и редовно. [img=http://img15.imageshack.us/img15/3117/98120666.th.png] [img=http://img15.imageshack.us/img15/6896/41086549.th.png] По дух съм thrash, тъй съм се възпитал в софията иначе много се влека по folk / black ... Предполагам си личат и няколкото не - метъл неща, например военните маршове имам и класическа музика ... играя CS, WarCraft, Company of Heroes, Warhammer 40k: Dawn of War някакви такива; ] -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Обичаи спазваш ли? Кога празнуваш нова година? Ъм, на некви странни обети подчиняваш ли се или жертвопринушения пренасяш ли, разкажи (sun)
На CS на пари ще играеш ли срещу мен? Как си aby {} -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:37 AM |