![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нещо търсачката не ми се кефеше и не намери тема за Трент и гения му, та си викам да сътворя едничка.
Освен батко Шляши (Year zero, eh? ![]() Пак се скъса(ха) от творене, два албума тази година. Има доста силни моменти, и, както винаги, шизо параметъра е на ниво. I need your discipline... Иначе [ With Teeth ] ми е любимец може би. Направо лъха на ментално друсане от този албум. Включваш си го и все едно венозно са ти наблъскали две-три херци и си доволен. С една еволюция Every day is exactly the same - The hand that feeds - Right where it belongs човек може направо да се побърка. Звученето, лириките, посланието зад тях - супер реализирани. Каквото и да си говорим, комерсиално или не, NIИ = невероятно явление. The four of us are dying... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Нещо търсачката не ми се кефеше и не намери тема за Трент и гения му, та си викам да сътворя едничка. Освен батко Шляши (Year zero, eh? ![]() Пак се скъса(ха) от творене, два албума тази година. Има доста силни моменти, и, както винаги, шизо параметъра е на ниво. I need your discipline... Иначе [ With Teeth ] ми е любимец може би. Направо лъха на ментално друсане от този албум. Включваш си го и все едно венозно са ти наблъскали две-три херци и си доволен. С една еволюция Every day is exactly the same - The hand that feeds - Right where it belongs човек може направо да се побърка. Звученето, лириките, посланието зад тях - супер реализирани. Каквото и да си говорим, комерсиално или не, NIИ = невероятно явление. The four of us are dying... Харесвам само Every day is exactly the same. Въобще като цяло стила много много не ми допада, има други, които повече помагат при здухвейшън -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 05:22 PM |