![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Kak mislite, dali Black metal bandite si wqrwat na towa deto prawqt ili sa si 4isti poziori?
dali im e kef i se wyzbujdat kato se majat s kryw ili im e gadno i lepkawo? dali iskat da sa istinski underground ili iskat da prodawat mnogo albumi i da sa bogati no ne smeqt da si go priznaqt? i nakraq, koga shte izmislqt neshto nowo, a nqma samo da plagiatstwat ot Tolkien? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Male pak 6e napi6a az ne6to svestno mai.
Pro4etete go 6tot ina4e 6e napravq tema! Gledaite sa-mrazq da se hvalq ama nama na4in. 1.Vypreki 4e slu6am samo ot 4 godini i tva e zaradi vyzrastta mi(16) a ne 6tot kysno sym se osyznal se s4itam za Metalist. Tova e glavno za6toto uvajavam vsqkakyv stil muzika i nai ve4e za6toto uvajavam MUZIKATA! Da se kefi6 na nqkoi 6tot se e "na6ipil"(kazano po-gore) i 6tot se dere e EBATI GLupostta. Zatva i metylyt nqma da se utvyrdi kakto klasi4eskata muzika i djaza naprimer. Ne me interesuva poziori li sa, komers li sa ->mogat li da svirat-uvajavam gi! 2. Mnogo mrazq nakoi da kazva "za men stilivete ne sa vajni"-vajni sa i to mnogo. Ne go interesuvalo death li e power li e "heavy"(classic e istinskoto naimenovanie) li e vajnoto da e metal. HAH! Mi togava ne e vajno metal li e rap lie vajnoto da stava da si grusa6 zadnika. Sy6to taka trqbwa da se slu6a classic-a i power-a 6toto tva e na4aloto i istinata. Koito ne slu6a tqh ne e metalist kakto mnogo to4no kaz knqza. Uvajavaite muzikata ne Dumata "metal" za6toto tq ni6to sy6testveno ne zna4i! Tva e ot men! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:18 PM |