![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Та, привет, казвам се Михаела (предпочитам да ме наричат Мише), на 17, от София..
(родом съм от Пловдив, но от няколко години живея тук.) Та занимавам се с музика от 10 години, свиря на виола, пиано и отскоро на китара. Закърмена съм с рок и метъл, чух KISS за пръв път на пет годишна възраст и оттогава съм си фен до гроб на тази музика.. Форума много ми хареса как изглежда и рекох да видя обстановката отвътре... (: |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Благодаря за топлото посрещане.. (((:
А иначе, moonshield, аз съм нещо като музикален мелез - харесвам, обичам и боготворя групи от най-различни жанрове и поджанрове.. Някои които са напълно несъвместими, но какво да се прави - в кръвта си ми е! =) Няма да изброявам всички, защото са около 120 групи, само тези, които най-често се появяват в playlist-a. AC/DC, Alice Cooper, Led Zeppelin, Motorhead, Blind Guardian, Cannibal Corpse, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Gorgoroth, Catamenia, Iced Earth, In Flames, Iron Maiden, Judas Priest, KISS, Korpiklaani, Ministry, Metallica, Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Scorpions, Sepultura, Slayer, Six Feet Under, Static-X, Tristania, Whitesnake, etc. Наистина са много.. И не мога да се огранича само в един жанр, обичам всяка разновидност на рока и метъла.. (е, с малки изключения) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
И не мога да се огранича само в един жанр, обичам всяка разновидност на рока и метъла.. (е, с малки изключения) И точно така трябва, няма смисъл да се ограничаваш, трябва да се слуша каквото ти е на сърцето ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:54 AM |